Tapsi magazin

2013.11.24 15:57

Most bevezetünk a Tapsi játékos világába! A történet messzire vezet: a Tapsi magazin első száma 1993 tavaszán, éppen húsvétra jelent meg. Eleinte csak negyedévente, aztán kéthavonta, majd később minden hónapban megjelent. Újabban - 2015. nyarától, a 2015/6. számtól - ismét kéthavi a Tapsi magazin. Mindeközben tartalma is folyamatosan átalakult: a kicsik nagy újságjából mára alaposan kinőtte magát, a kisiskolások helyett ma sokkal inkább a nagyobbak, a tinik népszerű, havonta megjelenő sokszínű rejtvénymagazinja, amely bevezeti a fejtörők ifjú kedvelőit a felnőttek körében népszerű rejtvények világába. A rejtvényekhez, fejtörő játékokhoz kezdetektől sok jókedv is párosult. Olyannyira népszerűvé vált a Tapsiban olvasható Csacskaságok rovat, hogy pár év alatt kinőtt belőle egy önálló vicces kiadvány, a népszerű  Vicces Tapsi zsebkönyv. Ugyanakkor felélesztette az igényt a különféle rejtvénytípusokra szakosodott kiadványokra, amelyek ma a Tapsi lapcsalád éves, negyedéves vagy csak alkalmanként megjelenő tagjai.

A 2020. évtől a Tapsi magazin negyedévente (háromhavonta) jelenik meg.

És most lazíts, dőlj hátra és helyezd magad kényelembe, vagy kapaszkodj és koncentrálj erősen: bevezetünk a Tapsi játékos világába! A Tapsi címlapok képgalériában bemutatjuk az összes eddigi szám címoldalát. Jellemző és izgalmas oldalakat nyithatsz meg a Tapsi lapozó című galériában, tallózunk a korábbi számok tartalmában.

Egyéb galériák is nyílnak: érdekes oldalakat, különleges fejtörőket is tölthetsz le magadnak innen. Mindezek a Tapsi jobb megismerését szolgálják, segítenek bevezetni a magazin játékos világának megannyi részletébe...

A Tapsiban lévő egyes rejtvények megfejtése

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.

LAPU Bt.
8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: +36 30 939 6632

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.