MEGRENDELÉS ÉS VÁSÁRLÁS
 
Ezen az oldalon a Vicces Tapsi zsebkönyv, valamennyi lapozható játszótárs és Lóbarátok kiadvány megrendelhető néhány kattintással. Honlapunk látogatói számára különféle vásárlási kedvezményeket, pénztárcát kímélő lehetőségeket is kínálunk.
A Vicces Tapsi megjelent és megrendelhető számairól a Vicces Tapsi zsebkönyv oldalon tájékozódhat. 
A Tapsi megrendelhető rejtvényes-játékos kiadványairól a Lapozható játszótársak  oldalon található teljes körő tájékoztatás. 
A Lóbarátok képregény zsebkönyv és a Lóbarátok magazin iránt érdeklődők a  Lóbarátok képregény  oldalon tájékozódhatnak a megrendelhető kiadványokról.
ÚJDONSÁG! Online vásárlás uitán azonnal letölthető készségfejlesztő feladatgyűjteményeket, foglalkoztató e-kiadványokat és képregényeket kínálunk a tapsi.hu boltjában. Az újszerű, e-kiadványok egyszerű megoldást kínálnak és a pénztárcát is kímélik, hiszen olcsók és többször is kinyomtathatók, így nagyobb családokban és közösségekben is rendkívül gazdaságosan használhatók.

LAPOZHATÓ JÁTSZÓTÁRSAK

Az alábbi űrlapon rendelheti meg a kiválasztott nyomtatott kiadványokat, vagyis a lapozható játszótársakat. Az aktuális árakat a címek utáni zárójelben láthatja. Jelölje meg a listáról kiválasztott kiadvány címe előtti négyzetet, majd az ELKÜLD gombra kattintva küldheti el a megrendelést. A megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk, melyben tájékoztatjuk a várható teljesítésről és a fizetendő összegről.
 
Az aktuális árat a listán zárójelben mutatjuk. Ezek összegéhez adódik az esetleges postázási költség az alábbiak szerint:
  • 3000 Ft-ig a postaköltség 80 %-át adjuk hozzá,
  • 3000 - 7000 Ft között a postaköltség felét adjuk hozzá,
  • 7000 Ft felett a postázás ingyenes.
Áfás számlát is igényelhet az űrlapon, majd megadhatja azt a nevet és címet, amelyre a számlát kéri.
Kétféle fizetési lehetőség közül választhat. Az utánvételes postázást csak 7000 Ft feletti vásárlás esetén vállaljuk. Amennyiben a banki átutalást választja, a megrendelés visszaigazolásakor emailben megadjuk a bankszámlaszámot, ahová az utalást teljesítheti. 
 
Háromféle fizetési lehetőség közül választhat. Az utánvételes postázást csak 5000 Ft feletti vásárlás esetén vállaljuk. Amennyiben a banki átutalást választja, a megrendelés visszaigazolásakor megadjuk a bankszámla számot, ahová az utalást teljesítheti. Az aktuális árat a listán zárójelben mutatjuk. Ezek összegéhez adódik a postázási költség az alábbiak szerint:
 
3000 Ft-ig a postaköltség 80 %-át adjuk hozzá,
3000 - 5000 Ft között a postaköltség felét adjuk hozzá,
5000 Ft felett a postázás ingyenes.
Áfás számlát is igényelhet az űrlapon, majd megadhatja azt a nevet és címet, amelyre a számlát kéri.
 
Háromféle fizetési lehetőség közül választhat. Az utánvételes postázást csak 5000 Ft feletti vásárlás esetén vállaljuk. Amennyiben a banki átutalást választja, a megrendelés visszaigazolásakor megadjuk a bankszámla számot, ahová az utalást teljesítheti. 

MEGRENDELÉS

Az űrlap kitöltésével megrendelheti az ajánlatunkban szereplő kiadványokat, termékeket. Töltse ki a kért adatokkal az alábbi mezőket, majd jelölje be a kiválasztott kiadvány címe előtti négyzetet. Ha valamelyikből egynél többet kér, legalul megírhatja.

FIGYELEM!

A fenti megrendelési űrlapon elfogyottként jelölt kiadványok letölthető változatban, kiváló minőségű PDF formátumban elérhetők a tapsi.hu oldalon a Webáruházunkban. Az ott bemutatott újszerű, e-kiadványok egyszerű megoldást kínálnak és a pénztárcát is kímélik: bármilyen eszközön megtekinthetők és akár többször is kinyomtathatók, így nagyobb családokban és közösségekben is rendkívül gazdaságosan használhatók.

Webáruházunkba is érdemes bekopogtatni, hiszen az ott bemutatott újszerű, e-kiadványok egyszerű megoldást kínálnak és a pénztárcát is kímélik: többször is kinyomtathatók, így nagyobb családokban és közösségekben is rendkívül gazdaságosan használhatók. Csak kattints a képre és máris szétnézhetsz a tapsi.hu shopjában!

Az Óriás Tapsi rejtvénykönyv első száma után már a második kötet, az Óriás Tapsi 2 is elérhető a Tapsi.hu webáruházában, erre a linkre kattintva >>>

Hírlevél

Csatlakozz Tapsi vicces és játékos világához és értesítünk, ha történik valami!


Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.

LAPU Bt.
8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: +36 30 939 6632

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.