MEGRENDELÉS ÉS VÁSÁRLÁS
 
Ezen az oldalon a Vicces Tapsi zsebkönyv, valamennyi lapozható játszótárs és Lóbarátok kiadvány megrendelhető néhány kattintással. Honlapunk látogatói számára különféle vásárlási kedvezményeket, pénztárcát kímélő lehetőségeket is kínálunk.
A Vicces Tapsi megjelent és megrendelhető számairól a Vicces Tapsi zsebkönyv oldalon tájékozódhat. 
A Tapsi megrendelhető rejtvényes-játékos kiadványáról a    Lapozható játszótársak    oldalon található teljes körő tájékoztatás. 
A Lóbarátok képregény zsebkönyv és a Lóbatrátok magazin iránt érdeklődők a  Lóbarátok képregény  oldalon tájékozódhatnak a megrendelhető kiadványokról.
ÚJDONSÁG! Online vásárlás uitán azonnal letölthető készségfejlesztő feladatgyűjteményeket, foglalkoztató e-kiadványokat és képregényeket kínálunk a tapsi.hu boltjában. Az újszerű, e-kiadványok egyszerű megoldást kínálnak és a pénztárcát is kímélik, hiszen olcsók és többször is kinyomtathatók, így nagyobb családokban és közösségekben is rendkívül gazdaságosan használhatók.
Az alábbi űrlapon rendelheti meg a kiválasztott kiadványokat. Az aktuális árakat a címek utáni zárójelben láthatja. Jelölje meg a listáról kiválasztott kiadvány címe előtti négyzetet, majd az ELKÜLD gombra kattintva küldheti el a megrendelést. A megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk, melyben tájékoztatjuk a várható teljesítésről és a fizetendő összegről.
 
Az aktuális árat a listán zárójelben mutatjuk. Ezek összegéhez adódik az esetleges postázási költség az alábbiak szerint:
  • 3000 Ft-ig a postaköltség 80 %-át adjuk hozzá,
  • 3000 - 6000 Ft között a postaköltség felét adjuk hozzá,
  • 6000 Ft felett a postázás ingyenes.
Áfás számlát is igényelhet az űrlapon, majd megadhatja azt a nevet és címet, amelyre a számlát kéri.
Kétféle fizetési lehetőség közül választhat. Az utánvételes postázást csak 6000 Ft feletti vásárlás esetén vállaljuk. Amennyiben a banki átutalást választja, a megrendelés visszaigazolásakor emailben megadjuk a bankszámlaszámot, ahová az utalást teljesítheti. 
 
Háromféle fizetési lehetőség közül választhat. Az utánvételes postázást csak 5000 Ft feletti vásárlás esetén vállaljuk. Amennyiben a banki átutalást választja, a megrendelés visszaigazolásakor megadjuk a bankszámla számot, ahová az utalást teljesítheti. Az aktuális árat a listán zárójelben mutatjuk. Ezek összegéhez adódik a postázási költség az alábbiak szerint:
 
3000 Ft-ig a postaköltség 80 %-át adjuk hozzá,
3000 - 5000 Ft között a postaköltség felét adjuk hozzá,
5000 Ft felett a postázás ingyenes.
Áfás számlát is igényelhet az űrlapon, majd megadhatja azt a nevet és címet, amelyre a számlát kéri.
 
Háromféle fizetési lehetőség közül választhat. Az utánvételes postázást csak 5000 Ft feletti vásárlás esetén vállaljuk. Amennyiben a banki átutalást választja, a megrendelés visszaigazolásakor megadjuk a bankszámla számot, ahová az utalást teljesítheti. 

MEGRENDELÉS

Az űrlap kitöltésével megrendelheti az ajánlatunkban szereplő kiadványokat, termékeket. Töltse ki a kért adatokkal az alábbi mezőket, majd jelölje be a kiválasztott kiadvány címe előtti négyzetet. Ha valamelyikből egynél többet kér, legalul megírhatja.Hírlevél

Csatlakozz Tapsi vicces és játékos világához és értesítünk, ha történik valami!


Webáruházunkba is érdemes bekopogtatni, hiszen az ott bemutatott újszerű, e-kiadványok egyszerű megoldást kínálnak és a pénztárcát is kímélik: többször is kinyomtathatók, így nagyobb családokban és közösségekben is rendkívül gazdaságosan használhatók. Csak kattints a képre és máris szétnézhetsz a tapsi.hu shopjában!

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.

LAPU Bt.
8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: +36 30 939 6632

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.