Tapsi Lóbarátok Magazin

2015.11.26 14:47

A Tapsi játékosságát a lovak világával ötvözi a Tapsi Lóbarátok Magazin, a Tapsi lovas rejtvénylapja. Létrejöttének története messzire vezet: A Tapsi Lóbarátok képregény zsebkönyv sorozathoz kacsolódó játékos foglalkoztató kiadványként indult. Első öt száma a képregényhez, annak szereplőihez kapcsolódó rejtvényes-foglalkoztató kiadvány volt, amely Szofiék világába kalauzolt negyedévente. Lényegében tehát a képregény szereplőinek életéből villantott fel epizódokat. Kifestő-színező oldalakon és rejtvényes játékok keretében találkozhattak az olvasók kedvenceikkel. Képes labirintus, pontösszekötő, képes keresztrejtvény, átmásoló, betűtenger és egyéb rajzos játék szórakoztatta a magazin olvasóit. A rajzokat és a hozzájuk kapcsolódó magyarázó szövegeket Gyükér Zsófia, a képregény sorozat szerzője készítette.

2015. decemberétől (a 2015/4. számtól), vagyis összeségében a hatodik megjelenéstől kezdődően változott a kiadvány jellege: immár nem a Lóbarátok képregény szereplőinek szűk körét felvonultató játékokkal várja olvasóit. Ettől kezdve a Tapsi lovas kiadványa az ifjú lóbarátok, a kis lovasok játékos-rejtvényes magazinja, amely sok érdekességgel szolgál a lóbarátok számára: a humorosan fejtágító és játékosan szórakoztató kiadványban minden a lovak és a lovaglás körül forog. A változatosan tálalt fejtörőket, hagyományos és merőben újszerű rejtvényeket apró lovas információk és szórakoztatóan lópofa rövidke írások színesítik. Ezzel a magazinnal foglalkoztatjuk és szórakoztatjuk a lovak és a lovaglás ifjú szerelmeseit, valamint népszerűsítjük a kedves négylábúakat és a lovaglást.

És most lazíts, dőlj hátra és helyezd magad kényelembe, vagy kapaszkodj és koncentrálj erősen: bevezetünk a lóbarát magazin játékos világába! A Tapsi Lóbarátok Magazin címlapok képgalériában bemutatjuk az összes eddigi szám címoldalát. Jellemző és izgalmas oldalakat nyithatsz meg a Tapsi Lóbarátok Magazin lapozó című galériában, tallózunk a korábbi számok tartalmában, a hatodik számtól kezdődően. Az első öt szám tallózott oldalait a Lóbarátok képregény oldalon találhatod meg, pontosan itt >>>

Tapsi Lóbarátok Magazin címlapok

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.

LAPU Bt.
8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: +36 30 939 6632

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.