Tapsi Holiday

2013.11.24 16:01

Az angolul tanulóknak is van lapozható játszótársuk: a Tapsi Holiday kétnyelvű rejtvényekkel, játékokkal szórakoztatja olvasóit, s egyben a szókincset és nyelvtudást is gyarapitja. Aki a nyelvtanulást komolyan gondolja, az a Holiday segítségével vidáman sajátíthat el újabb és újabb részleteket az angol nyelvből. Aki annyira kezdő, hogy egyetlen kukkot sem tud még angolul, a kétnyelvűségnek köszönhetően, ő is játszhat egy nagyot nyaranta a Tapsi Holiday hasábjain. Aztán lehet, hogy éppen ettől kap kedvet a nyelvtanuláshoz...?!

A Tapsi Holiday egy darabig negyedévente jelent meg, aztán csak nyaranta látott napvilágot. Kétéves szünet után ismét megjelenik, ráadásul nem 36 oldalas magazinként, hanem százoldalon és könyv alakban. Ezt a kiadványt a Tapsi rejtvénykönyvek között is szerepeltetjük itt >>>

Ha sikerült felkelteni az érdeklődést, a Tapsi Holiday rejtvénykönyv a Megrendelés, vásárlás oldalon kényelmesen megrendelhető!

De hogyan is néz ki belülről egy Tapsi Holiday? Lapozz bele az alábbi lapozó galériában és megtudod. Ha tetszik valamelyik, elmentheted, kinyomtathatod és játszhatsz vele kedvedre!

Tapsi Holiday címlapok

Képgaléria: Tapsi Holiday lapozgató

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.

LAPU Bt.
8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: +36 30 939 6632

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.