Tapsi rejtvénykönyvek

2013.11.24 16:02

Alkalmankét különleges lapozható játszótársakkal is találkozhatsz. Ezek a Tapsi rejtvénykönyvek különböző néven látnak napvilágot időnként. Ha gyakran ellátogatsz hozzánk, a Vicces Tapsi honlapon biztosan időben megtudod, ha megjelenik egy-egy ilyen különleges könyv, mely tartalmában és terjedelmében hasonló a Tapsi Évkönyhöz.

Az alábbiakban bemutatjuk az eddigi Tapsi rejtvénykönyvek címoldalát. Ezek a százoldalas kiadványok igazi kincsesbányái az igényes, izgalmas és változatos rébuszoknak. Ha valamelyik felkeltette az érdeklődésedet és szeretnéd utólag megszerezni, most itt az alkalom, vedd fel velünk a kapcsolatot: Kapcsolat.

2017-től kezdve a Tapsi Évkönyv külön néven megjelenő rejtvénykönyv, melynek nevében nem szerepel a megjelenési évszám, hanem mindenkor más nevet kap, így forgalmazását nem korlátozza az évszám, több éven át árusítható a könyvterjesztésben. A 2017-es évkönyv Rébuszmax néven jelent meg.

2018-ban Rébuszkoktél néven látott napvilágot az Tapsi évkönyv.

2019-ben Rébuszvarázs néven jelent meg a Tapsi rejtvénykönyv, a Tapsi évkönyve.

A 2019-ben napvilágot látott Kacagóra ugyan nem rejtvénykönyv, hanem iskolai képes viccgyűjtemény, de tartalmaz vicces fejtörőket is a sulis humort gazdagon felvonultató kötet.

Az eddig megjelent valamennyi Tapsi rejtvénykönyv borítóját bemutatjuk az alábbi galériában. Ezek alapján összevetheted a kollekciót a te gyüjteményed darabjaival és ha kedved van, a Megrendelés, vásárlás oldalon megrendelheted valamely korábbi számot. Ha még találunk belőle, szívesen küldünk!

Tapsi Rejtvénykönyvek galéria

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.

LAPU Bt.
8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: +36 30 939 6632

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.