Ló a kocsmában + VIDEÓ!

2018.11.13 19:45

Ismered a viccet, amikor a ló bemegy a kocsmába? Na most ez nem vicc, valóra vált a fikció: Franciaországban történt a nem mindennapi eset >>>

 Egy francia szórakozóhelyen, rögzítette a biztonsági kamera rögzítette azt a rettentően szürreális jelenetsort, ahogy az emberek hirtelen elkezdenek szaladni, aztán berobban a képbe egy felszerszámozott ló, aki végül ugyanolyan vehemenciával rohan ki, ahogy bement. 

A ló gazdája később elmondta, az állat hajlamos arra, hogy elszökdössön, de ilyen messzire még sosem jutott: most előbb ledobta a lovasát, aztán kiszaladt az ügetőről, és még egy körforgalmon is átrohant, mielőtt meglátogatta volna a kocsmát.

A videó alatt egyébként valaki azt írta, a ló meg lehetett rémülve, ugyanis a lecsúszott nyereg pont ott lógott rajta, ahová a ragadozók is kapaszkodnának az állatba. Én tökre nem értek hozzá, de végső soron logikusnak tűnik, főleg mert a ló folyamatosan arra is rugdosott a hátsó lábaival.

Az incidens során senki nem sérült meg, de egy asztal és néhány szék azért összetört. Az izgalmas jelentsort az alábbiakban többször is kényelmesen megnézheted, alaposan kielemezheted.

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.

LAPU Bt.
8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: +36 30 939 6632

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.