Ez úgy igaz, ahogy vicces!

2017.05.12 19:40

Aki hiszi, aki nem, ezek az esetek, mind megtörténet. Nem mostanában, de attól még nagyon is viccesek >>>

A következőkben 1966-ból idézünk fel néhány vicces esetet, egy-két humoros gyöngyszemet.

USA

  • Miamiban egy autómosó, hogy növelje forgalmát, figyelemfelkeltő reklámot függesztett ki a garázskapura: „Ingyen mosunk elefántot, kocsit is alig drágábban!”. A várt hatás nem maradt el, országszerte híre ment a jópofa reklámnak. Egy vándorcirkusz, értesülve a kedvező ajánlatról, kis kerülővel ugyan, de útba ejtette az autómosót. 22 jól megtermett afrikai elefántjuk volt.

Svédország

  • Stockholmban egy 23 éves férfi betört a város egyik üzletházába. Hogy munkájában senki ne zavarja, leütötte az irodában tartózkodó mérnököt, majd kiment a fürdőszobába, hogy lemossa a vért a kezéről. Nem mindennapi igyekezetében a vízcsap eltört a kezei között és forró vízsugár vágott az arcába. Az ittas rabló olyannyira nem tudta mire vélni a történteket, hogy sokkot kapott, összeesett és elájult. Mire magához tért, már a rendőrségi fogdában volt.

Japán

  • Egy tokiói nagyáruház próbafülkéjéből ájultan zuhant ki egy nő. Az eladó mindjárt látta, hogy megindult a szülés, amit a fiókból elővarázsolt eszközök segítségével rövid idő alatt levezetett. Az asszony boldogan és véresen ölelte magához újszülöttjét, s köszönetképpen csak annyit mondott, köszönöm. Ugyan, semmiség, válaszolta az eladó, évente hetven szülést vezetünk le itt a boltban.

Brazília

  • Rendeletet adott ki Angra dos Reis város tanácsa a köztisztaság fenntartása érdekében. A lovak, öszvérek, szamarak, és bármely igavonásra használt állatok szolgálati idejük alatt, amíg a város utcáin közlekednek, kötelesek nadrágot hordani.

USA

  • Egy New York-i pszichológus azt hangoztatta praxisában, hogy a sírás feloldja a lélek rejtett zugaiban megbúvó görcsöket is. Bőgjünk csak nyugodtan, biztatta pácienseit. Néhány esetben azonban nem sikerült könnyre fakasztani az idegi problémákkal küzdő beteget. Ilyenkor jól bevált eszközeit alkalmazta: vöröshagymával, éterrel és ammóniával gyógyított.

Anglia

  • Két régi barát találkozott egy londoni parkban, megölelték, megcsókolták egymást. Jól nézel ki, mondta az egyik, csak a mosolyod valahogy olyan furcsa.
  • - A fenébe, hát te is észrevetted! - mérgelődött a másik. - Rendesen bevásároltam ezzel a műfogsorral, öregem! Még a nyáron vettem, kedvezményesen. A hadseregnek már nem volt rá szüksége, a hadügyminisztérium piacra dobott belőle hatezret…

Magyarország

  • Szolnok megye termelőszövetkezeteiben nagy volt az év végi készülődés. Száz darab hat-nyolc hetes kismalacot különítettek el. Az állatgondozók megmosdatták ők, s ettől kezdve folyamatosan tisztán tartották az állatokat, hogy nagy örömöt szerezzenek velük a szilveszter éjszakai sorsoláson.

Egyiptom

  • Az erkölcstelenség és korrupció ellen folytatott kampány jegyében a kormányzó elrendelte Kairóban, hogy a nőket zaklató férfiakat nyírják kopaszra. Abban az időben kopasz férfi csak sapkában ismerkedhetett, bár abban a melegben így is gyanús volt.

Svájc

  • A Genf melletti Confignonban gyermekek számára nyitottak szállodát. A hosszabb-rövidebb időre távol maradó szülők tíz évesnél nem idősebb gyermekeiket helyezhették el itt. A tartózkodás és őrzési időt maximum egy évben állapították meg. A szálloda bárjában a törzsvendégeknek sem lehetett sörözni.

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.

LAPU Bt.
8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: +36 30 939 6632

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.