Tapsi nyereményjáték kezdődött a facebook-on!

2014.08.03 00:35

INDUL A JÁTÉK a FACEBOOK-on!
Ezután időről időre játékra hívunk minden látogatónkat a Tapsi facebook oldalán. Megéri beszállni, hiszen a játék öröme mellett a szerencsések nyereménnyel is gazdagodnak. Négy rajzot mutatunk, a teendő piros betűkkel olvasható mindegyik ábra alján. Válassz ki a négyből legalább kettőt és egy hozzászólásban írd meg a megfejtésedet! Ezzel máris részt veszel a sorsoláson, amelynek eredményéről a hozzászólási határidő után ugyanott adunk hírt, tehát nyomban tájékozódhatsz, hogy nyertél-e valamit. A nyeremény Tapsi ajándékcsomag, amelynek pontos tartalmát a sorsolás után, a nyertes megnevezésekor adunk felvilágosítást.
Egymás hozzászólását láthatjátok, így mások tippjeit, megfejtéseit is megnézhetitek. Ez esetleg megerősíthet a saját megfejtésed helyességében. FONTOS azonban, hogy a sorsoláson ezúttal nem csak a helyes megfejtések tulajdonosai vesznek részt, hanem minden hozzászóló (aki két feladatra válaszolt) esélyes a nyereményre. Irány a facebook és nézd át a négy ábrát, aztán jöhetnek a válaszok! Minden ábrának, rejtvénynek van egy sorszáma, azt írd a megfejtésed elé! Az első játék július legvégén végén kezdődött és a beküldési (hozzászólási) határidő: 2014. augusztus 21.

Itt a játék egyik ábrája, de ha játszani akarsz, el kell menned a tapsi facebook oldalára: www.facebook.com/tapsimagazin

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.

LAPU Bt.
8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: +36 30 939 6632

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.