Tapsi Maxi - letölthető kiadványok nyomtatásban

2022.06.05 15:27

A Tapsi Maxi sorozatban a népszerű tapsi.hu weboldal áruházának letölthető kiadványai közül jelentetünk meg egyet-egyet közkivánatra, nyomtatott változatban. Ezek a kiadványok a hirlapárus üzletekben kaphatók, a megjelenést követő három hónapig.

A Tapsi Maxi sorozat első darabjaként megjelent nyomtatott változatban a tapsi.hu webáruház letölthető kiadványai közül az egyik népszerű gyűjtemény, a Tapsi Számjáték 1. A kiadvány a számrejtvények különböző fajtáiból kínál gazdag válogatást. A 40 nagy méretű (A4-es) oldalon összesen 132 feladat sorakozik. A számkeresztrejtvény, számlabirintus, számkereső és a különféle kiszámolós játék bizonyítja, hogy a számokkal nagyon jót lehet játszani. Hasonlóan, mint az ábrákkal, rajzokkal vagy betűkkel. A legkisebbeknek ismerkedési lehetőséget adnak az egyszerűbb játékok, a nagyobbak számára készült rejtvények pedig a számok sokszínű világát tárják fel. Számrejtvényeink többsége természetes módon ötvözi az egyszerű ismerkedést a számjegyekkel és számokkal, valamint a számok tulajdonságait felhasználó számtani műveletek alkalmazását, játékos gyakorlását. A változatosan szerkesztett gyűjtemény készségfejlesztő feladatai tartalmazzák a hagyományos rejtvényfajtákat és a legújabb, divatos játékokat: nem hiányoznak a különböző nehézségű Sudoku feladatok és az egyéni megjelenésű Kakuro fejtörők sem. A gyűjteményes kiadvány tartalmazza a rejtvények részletes megfejtését és július végéig kapható az újságosoknál és a nagyobb szupermarketekben.

Évente kétszer nyomtatott formában is megjelentetünk egy-egy letölthető kiadványt a tapsi.hu webáruház kínálatából válogatva. A Tapsi Maxi sorozat második száma a Tapsi Szójáték. Ez a sokoldalú gyűjtemény a Tapsi játékos világában honos szórejtvények minden fajtájából válogat. A betűkkel sokféle módon játszhatunk. A leggyakrabban végül szavakká sorakoznak, ezért is nevezzük inkább szójátéknak ezeket a népszerű rejtvényeket. Az írás és olvasás elsajátításához nélkülözhetetlen képességek fejlesztése mellett, a szóalkotás gyakorlását és a szókincs gyarapítását is szolgáló játékos fejtörők leginkább az 4-14 éves korosztály körében hasznosak. A sokféle izgalmas szókereső, szókirakó, keresztrejtvény, titkosírás, betűfonat, betűválogató, szólánc és betűlabirintus mind-mind hasznos segítség a készségfejlesztésben. A szójátékok gondosan válogatott gyűjteménye összesen 116 foglalkoztató feladatot tartalmaz az A4-es méretű és 40 oldalas kiadványban. A kiadvány tartalmazza a rejtvények részletes megfejtését és az év végéig kapható az újságosoknál és a nagyobb szupermarketekben. Nem érdemes azonban halogatni a vásárlást, hiszen a nyáron a Tapsi Maxi első száma, a Tapsi Számjáték is nagyon gyorsan fogyott az üzletek polcairól.

Tapsi Maxi eddig megjelent számai:

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.

LAPU Bt.
8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: +36 30 939 6632

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.