Fülinapi ajándék a Matiné együttestől

2015.11.18 17:48

Gömör Tamás és Balogh László legújabb dalukkal a gyerekek születésnapját szeretnék színesíteni. ’Boldog Fülinapot’ című szerzeményük sebesen terjed a kis ünnepeltek körében. A dalhoz egy kedves klip is készült, és elindult egy nyereményjáték, amelynek nyertese szülinapi koncertet kap ajándékba.

Ha valaki egy igazán különleges szülinapot szeretne, nincs más teendője, mint megnézni a Matiné zenekar legújabb klipjét (https://youtu.be/e-ubJ-pS-J4), megosztani és likeolni. A játékban (https://www.facebook.com/Matinezenekar/?fref=ts) résztvevők között november 30-ig dől el, hogy ki az a szerencsés, aki születésnapjára egy koncertet kap a népszerű együttestől.

Laci két gyönyörű kislány, Tomi egy örökké mosolygó kisfiú büszke apukája. A két jó barát így saját családjuk szülinapi zsúrjaiból tudott ihletet meríteni az új dalhoz. A Matiné zenekar mind a kettő zenész számára az apaság megéléséről szól. Gömör Tamás – akit a Magánnyomozók című tv sorozat főszereplőjeként is ismerhetünk – korábbi kicsapongó életviteléről minden nehézség nélkül mondott le, amikor megtudta, hogy apai örömök elé néz. Első dolga volt, hogy dalokat írt születendő kisfiának, majd zenész barátjával megalakították a Matiné zenekart, ami hihetetlen gyorsasággal nagy népszerűségre tett szert. A Gold Record gondozásában „Fapapucs” címmel megjelent lemezükről a Minimax csatorna már a negyedik klipet sugározza, és rengeteg fellépésük van országszerte.

Az apukák sármja, őszintesége, humora és igényes muzsikája nem csak a gyerekeket, de szüleiket is meggyőzte az elmúlt években.

Nézd meg a klipet, oszd meg, likeold és nyerj egy Matiné koncertet szülinapodra!

klip: https://youtu.be/e-ubJ-pS-J4

Játék: https://www.facebook.com/Matinezenekar/?fref=ts

www.matinezenekar.hu

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.

LAPU Bt.
8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: +36 30 939 6632

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt.